filmpje

5 Spices Lounge #3 - ‘Delicate’: Maak kennis met de magische en bizarre wereld van HipSick Unsual Theatre - Rotterdam in Radion!

5 Spices Lounge #3 - ‘Delicate’ op 28 maart

by Reinier  0

Vind je ook dat het culturele aanbod in Amsterdam een BOOST nodig heeft en wel wat lef kan gebruiken? Wij van 5 Spices vinden dat wel! Lef, dat is precies wat het programma van deze derde editie van 5 Spices heeft, Rotterdamse lef, welteverstaan! HipSick Unusual Theatre is een opvallende groep uit Rotterdam die bizarre performances en confronterend straattheater maakt en het experiment niet schuwt. Speciaal op verzoek van 5 Spices Lounge #3 hebben zij een multidisciplinaire happening gecreëerd, te zien op 28 maart. Tijdens hun shows scheppen zij fascinerende landschappen die de normale state of mind omver blazen. Taboes van onze maatschappij, elementen uit het dagelijks leven en identificatie spelen in hun theaterproducties een grote rol. Tijdens 5 Spices Lounge #3, waarin het thema ‘kwetsbaarheid’ centraal staat, zetten zij het individualisme van onze westerse samenleving tegenover het collectivisme van het oosten. HipSick Unusual Theatre zal de bezoeker meetrekken in een magische wereld van dans, state-of-the-art muziek en fysiek theater, omringd door spectaculaire visuals en decor van visueel kunstenaar Marco Broeders (Co2RO) en live muziek van Marta Gonzalez op cello. Hipsick gaat het experiment aan tijdens deze avond en nodigt ook jou hierin uit…. Come Play With Us! 

5 Spices Lounge

5 Spices Lounge is een vijfdelige reeks van multidisciplinaire happenings waarin Oost en West samensmelten. Iedere lounge is het resultaat van een samenwerking tussen verschillende kunstenaars. Zij zullen onder leiding van steeds een andere curator een programma samenstellen waarbij zij op zoek gaan naar een nieuwe artistieke taal, één die past bij de tijdgeest van de hedendaagse kosmopolis. Tijdens iedere avond spelen ze met diverse disciplines, van theater en spoken word tot muziek, visuals, installaties en graffiti. Bezoekers worden uitgenodigd voor een totaalbelevenis waarbij de verschillende zintuigen worden aangesproken. De 5 Spices Lounges vinden nog plaats van maart t/m mei 2015, op de laatste zaterdag van de maand, tussen 20.00 uur en middernacht in Radion (onderdeel van Broedplaats ACTA). Nieuwsgierig naar dit experiment? Stap elke laatste zaterdag van de maand in de wereld van 5 Spices…

5 Spices Lounge #3 - ‘Delicate’ 

Datum en tijd: Zaterdag 28 maart, van 20.00 tot 00.00 uur
Toegangsprijs: voorverkoop €7,50 | aan de deur: €10,00
Kaartverkoop: www.radionamsterdam.nl
Locatie: Radion (onderdeel van Broedplaats ACTA) Louwesweg 1 te Amsterdam.
OV: tram 2, stadsbus 18 en nachtbus 358 stoppen voor de deur; uitstappen bij halte Louwesweg.
Volgende Lounges:  25 april en 30 mei 2015.

Go back